ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Έξαλλος – «Φτάνει πιάσει»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης για σχολεία και lockdown: «Φτάνει, ανοίξτε τα όλα, τώρα!»

“Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα!” είπε ο Αντώνης Κανάκης των “Ράδιο Αρβύλα” για τα σχολεία, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το βιτριολικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τη δημοφιλή σατυρική εκπομπή του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης φανερά εκνευρισμένος από την επιλογή της κυβέρνησης να κρατήσει κλειστά τα σχολεία ζήτησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” να επαναλειτουργήσουν όλες οι εκπαιδευτικές βαθμίδες.

“Και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία!” ανέφερε αγανακτισμένος ο Αντώνης Κανάκης.

“Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε τη μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο” συνέχισε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

“Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση” είπε, χαρακτηριστικά. “Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι να ‘ναι γίνεται” συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης για τα σχολεία.

“Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις τα κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα!” σημείωσε ο παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα”, Αντώνης Κανάκης.

“Αφού γίνεται ό,τι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία, τουλάχιστον ρε παιδιά! Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα!” κατέληξε σε έντονο ύφος.

Δείτε το βίντεο: