Ματθίλδη Μαγγίρα: «Στο σχολείο φώναζαν την κόρη μου μαύρη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η γνωστή showwoman μίλησε για τη δεμένη σχέση με την κόρη της, το bullying που δέχτηκε στο σχολείο και την απόφασή της να πάει να ζήσει στην Αμερική.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Τετάρτης (20/01) η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την κόρη της, Λήδα, για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο, αλλά και την παραμονή της στην Αμερική κοντά στον πατέρα της.

“Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα το λόγο που ήθελε να πάει, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια”, ανέφερε αρχικά η γνωστή showwoman.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε πως ένας από τους λόγους που ήθελε η κόρη της να φύγει, ήταν και το bullying που δεχόταν στο σχολείο.

“Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε, δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω “παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; “Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία”, της είπα. Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση. Μετά, στο γυμνάσιο ήρθε από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15, ζήτησα τον λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας, δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Πήγα στον διευθυντή. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Μετά ο καθηγητής άλλαξε συμπεριφορά”, είπε.

Όσο για το τι έκανε τελικά η κόρη της και πού βρίσκεται σήμερα, η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε:

“Η κόρη μου είπε ότι φοβόταν για το αν θα τα καταφέρει μόνη της στην Αμερική, είμαστε πολύ δεμένες. Εγώ της είπα ότι “αυτό το ονειρεύτηκες, πήγαινε να το ζήσεις, δες το και αν δε μπορείς εδώ είμαι εγώ”. Πήγε, τελείωσε το σχολείο εκεί και τώρα έχει γυρίσει. Νοίκιασε σπίτι κοντά μου. Προς το παρόν, θα ζήσει στην Ελλάδα και θα δούμε”.

Πηγή : news247.gr