Τα νεύρα του Αϊβάζη, οι απειλές και ο χθεσινός τσαμπουκάς στο στούντιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νεύρα πολλά νεύρα. Έχει πολλά θέματα ο Αϊβάζης και αυτό φαίνεται και στον αέρα.

Και οι τηλεθεατές δεν είναι χαζοί. Καταλαβαίνουν. Τη Πέμπτη το πρωί με το που ξεκίνησε η εκπομπή και άρχισαν τα θέματα, αυτός κόλλησε. Δεν μιλούσε, δεν σχολίαζε, η Όλγα τον κοιτούσε με αυτά τα γουρλωτά μάτια που φανερώνουν φόβο, αμηχανία και απορία του τύπου τι έπαθε πάλι. Όταν τον έδειχνε ο φακός ήταν πάντα μουτρωμένος. Και αφού δεν χαλάρωσε άρχισε και τις φωνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός δεν είχε στα χέρια του χαρτιά σκαλέτας. Τι είναι η σκαλέτα; Ο σκελετός, το σκαρίφημα της εκπομπής ανα λεπτό. Κάτι που είναι υποχρεωμένος να τυπώσει ο αρχισυντάκτης, που έχει και το γενικό πρόσταγμα. Ο Θέμης Μάλλης λοιπόν μέσω του βοηθού του Νίκου Διαμαντίδη ενημέρωσε τους παρουσιαστές από νωρίς, ότι εξαιτίας ενός προβλήματος-προφανώς τα έφτυσε ο εκτυπωτής- δεν θα είχαν σκαλέτα με αποτέλεσμα ο Γιαννάκης να γίνει Τούρκος.

Οι ατάκες και ο υποτιμητικός τρόπος του ηθοποιού απέναντι στον επι 25αετίας δημοσιογράφο με κορυφαία αυτή -"Θα τα πούμε εμείς αλλιώς"- έδιναν και έπαιρναν με αποτέλεσμα μετά το τέλος της εκπομπής να γίνει τσαμπουκάς μέσα στο στούντιο. Ο Μάλλης έφτασε σε σημείο να πεί «Αν δεν σου αρέσει τα παράπονά σου στην Διοίκηση. Δεν θα μου πείς εσύ πώς να κάνω την δουλειά μου». Να θυμίσουμε ότι ο Μάλλης είναι παράλληλα και διευθυντής εβδομαδιαίας εφημερίδας.

Δεν φταίει κανείς άλλος. Φταίνε αυτοί που επιλέγουν ηθοποιούς σε πόστα δημοσιογράφων. Ανθρώπους αδιάβαστους που δεν γνωρίζουν την επικαιρότητα και λειτουργούν κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας. Τόσο του ακουστικού όσο και της σκαλέτας.

Nassosblog