ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ: Μεγαλοστέλεχος εταιρίας έκλεψε την καρδιά της Ναταλίας Γερμανού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Καλύτερα δεν γίνεται»… στον έρωτα! Την πιο όμορφη περίοδο της προσωπικής της ζωής διανύει η κόρη του Φρέντυ Γερμανού!

Πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha του Τάκη Χατζή «Direct» και αποκάλυψε ότι είναι ξανά ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια τόνισε πως ο σύντροφός της είναι δύο χρόνια μικρότερός της, δηλαδή είναι 52 ετών, και ότι κινείται εκτός χώρου της showbiz. Μάλιστα αποκάλυψε ότι… είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρα καράβια!

Την Τετάρτη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όμως, έγιναν αποκαλύψεις σχετικά με την ταυτότητα του συντρόφου της Ναταλίας Γερμανού, αλλά δεν ανέφεραν το όνομά του δημοσίως, καθώς εκείνος δεν το επιθυμεί, ενώ έγιναν κάποιες διευκρινίσεις αναφορικά με το επάγελμά του!

Όπως ειπώθηκε, οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2019. Ο άνθρωπος που έκλεψε την καρδιά της Γερμανού είναι μεγάλο στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και όχι… υδραυλικός, όπως είχε πει η Ναταλία, θέλοντας ίσως να θολώσει τα νερά. Είναι χωρισμένος και μάλιστα μοιάζει εξωτερικά με τον Γιώργο Νινιό. Όσο για το αν σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στο «Πρωινό» ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς οι δυο τους είναι πολύ κατασταλαγμένοι στο συγκεκριμένο θέμα. Κάτι τέτοιο είχε υποστηρίξει και η δημοφιλής παρουσιάστρια του Alpha στον Τάκη Χατζή, στον οποίον είπε ότι έχει ζήσει μισό αιώνα και δεν σκέφτεται πλέον γάμους και νυφικά.