ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ: Έχω κάνει σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη χθες βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός με όπλο το χιούμορ που πάντα την διακρίνει προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική τη ζωή. Ιδιαίτερη στιγμή όταν είπε πως όταν ήταν στα νιάτα τη είχε κάνει σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη. Ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για την αναγνωρισιμότητα, για έναν πρώην μεγάλο της έρωτα και άλλα πολλά

«Σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο κόσμος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει αναφερόμενη στις σεξουαλικές της εμπειρίες:«Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη…Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο», κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη συμπληρώνοντας πως έχει μεγαλώσει.

Τέλος η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της συνέβη πριν πολλά χρόνια με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα. Η ηθοποιός είπε ότι την απάτησε, ωστόσο η αντίδρασή της ήταν αρκετά… κατινίστικη!

«Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Τη συνάντησα στην κηδεία…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.