Τηλεοπτική βόμβα: Δες ποιος παρουσιαστής του Ε ανακοίνωσε ότι φεύγει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θυμάσαι φυσικά πως πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Γκάνος είχε καταφέρει να σκορπίσει τον πανικό στο πλατό του NaMaStE όταν σηκώθηκε όρθιος και έκανε παρατήρηση στους υπεύθυνους, επειδή εκείνη την ημέρα δεν είχε δει κανένα πλάνο του;

Κι αν δεν το θυμάσαι, εδώ είμαστε εμείς για να στο θυμίσουμε! «Ναταλία, συγγνώμη λίγο γι’ αυτό που θα κάνω που θα μπω μπροστά. Βάνια, με βλέπεις; Μάλλον έχει χαλάσει η κάμερα μου η 4 γιατί από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η εκπομπή δεν έχω ούτε ένα πλάνο. Δεν ξέρω τι γίνεται…», είχε πει ο Νίκος Γκάνος και τάραξε τη Ναταλία Γερμανού!

Σήμερα, ο Νίκος Γκάνος μίλησε στο ΦΜ Live και όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησαν πως του φάνηκε η εμπειρία του από την τηλεόραση, μιας και το Namaste είναι ουσιαστικά το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής, ο τραγουδιστής είπε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει: «Έχω μετανιώσει το να είμαι σε μια εκπομπή. Δεν θα συνεχίσω. Είναι κάτι που το δοκίμασα, ήθελα να το δοκιμάσω, το προσπάθησα, δεν μου ταιριάζει, δεν μου αρέσει. Δεν καίγομαι για αυτό. Δεν μπορώ να είμαι ψεύτικος. Όσες φορές ένιωσα κάτι το είπα, αλλά γενικά δεν μου αρέσει να προσποιούμαι».

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ο Νίκος Γκάνος μετράει αντίστροφα τις μέρες, μέχρι τις 15 Ιουλίου που θα κατεβάσει αυλαία η εκπομπή!

marymary.gr