H αινιγματική ανάρτηση του Παπανώτα μετά τον πανικό με τον Κοντομηνά (φωτό)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Περίπου στις 2 τα ξημερώματα και αφού έχει περάσει μια πολύ ταραγμένη ημέρα, ο συμπαρουσιαστής του Happy Day,Δημήτρης Παπανώτας, ανέβασε στο Instagram μια φράση που προβλμάτισε και έδειξε ότι ενδεχομένως το πρωινό τέλειωσε για εκείνον...

Προφανώς πέρασε δύσκολα, ο πρόεδρος του Ομίλου Alpha του ήθελε να ζητήσει συγγνώμη γι΄αυτό που είπε και προκάλεσε την έκρηξη στον αέρα. Μπορεί ουσιαστικά να έλεγαν το ίδιο πράγμα ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ωστόσο αρχικά η κατάσταση φάνηκε να μην μπορεί να μαζευτεί.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο Παπανώτας ανέβασε μια φωτογραφία με όλη την παρέα του Happy Day έξω από τα στούντιο του Alpha. Όλοι ενωμένοι μετά από μια μπόρα στον ίδιο τους τον εργασιακό χώρο.

Μετά ανέβασε και ένα απόκομμα εφημερίδας που περιέγραφε το σκηνικό απείρου κάλους που είδαμε όλοι στις τηλεοράσεις μας χθες το πρωί. «Ουσιαστικά ο πρόεδρος του Αλφα και ο Δημήτρης Παπανώτας έλεγαν ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά με διαφορετικό τρόπο» έγραφε η τηλεοπτική στήλη και ο συμπαρουσιαστής του Happy Day, προσπάθησε να δώσει την απάντησή του στη χθεσινή παρεξήγηση.

Το «τέλος» του αρχικού μηνύματος σήμαινε τελικά «τέλος τσακωμού» ή «τέλος που έρχεταθ»;...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ''Ξηλώνονται'' Παπανώτας και Φραγκολιάς!