«Έκοψαν» τον Πετράκο και από το Mega – Τι είπε στον «αέρα» η Δανάη Μπάρκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χαμός έχει γίνει στα social media και στην τηλεόραση από χθες το βράδυ, Πέμπτης, για το «κόψιμο» της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, το «Tik Talk», στην οποία θα μιλούσε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Πετράκος.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησαν σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», στο Mega, όπου αποκάλυψαν πως σήμερα είχαν προγραμματισμένη συνέντευξη με τον γνωστό τραγουδιστή, αλλά επέλεξαν να την ακυρώσουν.

«Να πούμε και κάτι για εμάς, εμείς σήμερα είχαμε κανονισμένη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Πετράκο…», είπε η Σίσσυ Καλλίνη.

«Είχαμε κανονισμένη συνέντευξη, αλλά αποφασίσαμε να μην γίνει για πολλούς λόγους, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Νιώθω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το τι ακούγεται από τις εκπομπές μας, από τα ραδιόφωνά μας και χρειάζεται μια προσοχή όταν μιλάμε για θέματα υγείας», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Τι λένε από τον Alpha για το «κόψιμο» της εκπομπής

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια για το κόψιμο της εκπομπής;

Όπως είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μίχας, «η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, με αρκετή καθυστέρηση. Θεωρούν στον σταθμό ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία, έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, αναμένουμε και τα νέα μέτρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μη μεταδοθεί».