Προκλητικές κινήσεις των παικτών του big brother (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως οι δουλειές των κοριτσιών στο σπίτι του Big Brother περιορίζονται κυρίως… στο άγγιγμα των yεννητικών oργάνων των αγοριών.

Οι προκλητικές κινήσεις των παικτών στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» ξεκινούν… με το καλημέρα. Στα περισσότερα επεισόδια οι παίκτες αφήνουν συνεχώς σεξουαλικά υπονοούμενα μεταξύ τους, ενώ άλλοι το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η αρχή έγινε από την Χριστίνα Ορφανίδου, όπου τελείως απροκάλυπτα και μπροστά στα… μάτια του Big Brother, άρχισε να χαϊδεύει έναν από τους δίδυμους στο επίμαχο σημείο του. Βέβαια δεν στάθηκε εκεί. Σε πρόσφατο επεισόδιο η Χριστίνα έβαλε το χέρι της μέσα στο παντελόνι του Παναγιώτη.

Όπως προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, τα… ηνία πήρε η Αφροδίτη. Το σκηνικό διαδραματίστηκε ως εξής: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς σηκώνεται στο δωμάτιο των κοριτσιών και η Αφροδίτη δεν παίρνει τα μάτια της από πάνω του. Μάλιστα, είχε… κεντράρει στο εσώρουχο και τα yεννητικά του oργανα.

Εκείνος της ζητά να μην τον κοιτάζει…Εκείνη, όμως, προκαλώντας… την τύχη της, απαντά: «Εννοείται ότι θα κοιτάζω»! Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, όμως, δεν χορταίνει μόνο με τα μάτια, και τον αγγίζει στα yεννητικά oργανα.