Τατιάνα Στεφανίδου: Η αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής, μετά την απαγόρευση πλάνων του ΑΝΤ1

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η απόφαση-βόμβα του ΑΝΤ1 να απαγορεύσει στα υπόλοιπα κανάλια να δείχνουν πλάνα από τις δικές του εκπομπές ξάφνιασε πολλούς και σχολιάστηκε, επίσης, από πάρα πολλούς!

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε χθες μέσα από το «Τσαντίρι» του σχετικά με αυτό το ζήτημα και κάλεσε τον Θέμο Αναστασιάδη και τους Ραδιοαρβύλα (που ουσιαστικά παίζουν στις εκπομπές τους πλάνα από εκπομπές άλλων καναλιών) να μην το δεχτούν.

Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία με τη σειρά της πήρε θέση. Συγκεκριμένα είπε ότι την παρανομία για τα πλάνα την ξεκίνησε η ίδια και έκανε και μια… mini αποκάλυψη: «Σε ένα κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1 που έχει πολύ πρωτογενές υλικό, ισχυροποιείται έτσι. Αν θέλει να δει παρασκήνια YFSF, θα βάλει Λιάγκα. Οι Ραδιορβύλα δε θα μπορούν να παίζουν π.χ. κάποιον που είναι καλεσμένος σε εμάς. Ούτε ο Θέμος. Εγώ θα ήθελα να παίζουν… Ο ΑΝΤ1 όμως πήρε μια στρατηγική απόφαση που εμάς μας βλάπτει. Δε μπορεί όμως να έχει την απαίτηση να σε παίρνει και να σε παίζει… Εμείς τα υπόλοιπα κανάλια έχουμε κάνει μια… κλίκα και θα παίζουμε ο ένας τον άλλον. Ο ΑΝΤ1 όμως δε θα μπορεί να μας παίξει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

[g_youtube v="XkiPas8GqMI"]

peoplegreece