ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ: Η «Βασούλα» της «Μουρμούρας» κάνει βουτιά στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Ανήκει στις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς στην εγχώρια σκηνή, ενώ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει ανοίξει τα φτερά της και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, όπου έχει ήδη συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές.

«Όσο δοκιμάζω τον εαυτό μου σε δύσκολα και μη ασφαλή μονοπάτια τόσο ανακαλύπτω ποια είμαι. Όσα μου αρέσουν, καλώς, όσα δεν μου αρέσουν πάλι καλώς γιατί πια δεν έχω άλλη επιλογή από το να τα αλλάξω. Μπορεί να δυσκολευτώ, μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά σίγουρα θα προκύψει ένας καλύτερος άνθρωπος μέσα από αυτό. Και ελπίζω και ένας καλύτερος ηθοποιός» είχε αναφέρει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε συνέντευξή της στην Bovary, σχετικά με την απόφασή της να δοκιμάσει την τύχη της στην Αμερική.

Η όμορφη ηθοποιός συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στις Η.Π.Α. Αυτήν την περίοδο ωστόσο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο σύντροφός της, Γιάννης Βλάχος βρίσκονται στην Ελλάδα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια εντυπωσίασε τους χιλιάδες followers της με τις αναλογίες της. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της τη βλέπουμε να βουτά σε μια δροσερή πισίνα, απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό καιρό.