Ξαφνική αποχώρηση από τα “Καλημερούδια” – Ώρες αγωνίας για τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις πιο κρίσιμες μέρες στη μέχρι τώρα πορεία του διανύει το Mega και όλοι όσοι εργάζονται σε αυτό. Με ένα ακόμα τελεσίγραφο των τραπεζών να έχει εκπνεύσει, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να παραμένει μετέωρη και τους εργαζόμενους απλήρωτους, το κανάλι ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά. 

Το μέλλον της εκπομπής "Καλημερούδια" βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων και φημών το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι από τα λίγα ζωντανά προγράμματα που έχουν απομείνει στο κανάλι, οπότε, κάθε νέα εξέλιξη στο Mega έχει άμεσο αντίκτυπο στην εκπομπή. Ο λόγος, λοιπόν, που τη Μεγάλη Δευτέρα τα "Καλημερούδια" μπορεί να μη βγουν στον αέρα, δεν αφορά καθόλου στην τηλεθέαση της εκπομπής ή σε κάποια απόφαση που μπορεί να πήραν τα στελέχη του σταθμού. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Οι τεχνικοί έχουν προειδοποιήσει πώς αν δεν τακτοποιηθεί το ζήτημα άμεσα ...κατεβάζουν τις κάμερες. Φυσικά, το πρόβλημα δεν περιορίζεται στα "Καλημερούδια". Η πρωινή εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" και το δελτίο ειδήσεων, σε περίπτωση απεργίας των τεχνικών θα αντιμετωπίσουν, επίσης, πρόβλημα από Δευτέρα.

Ωστόσο, η ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου μετράει ήδη την πρώτη απώλεια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Για τους προαναφερόμενους λόγους, ο Κώστας Μαρτάκης αποχώρησε από την εκπομπή. Ο τραγουδιστής φαίνεται πως δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει να εργάζεται απλήρωτος κι έτσι εγκατέλειψε το καράβι πριν αυτό μπει σε πιο ταραγμένα νερά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον βλέπουμε στην εκπομπή τις τελευταίες μέρες.

Την Παρασκευή οι τεχνικοί αναμένεται να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να εργάζονται απλήρωτοι ή αν θα προχωρήσουν σε απεργία. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το Mega και το επόμενο διάστημα καθοριστικό για το μέλλον του.

Πηγή: Zappit.gr