ΤΖΕΙΣΟΝ – ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «Με πιέζουν να μπω στο GNTM και να ασχοληθώ με το μόντελινγκ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


To Τζέισον-Αντιγόνη αφήνει την πολιτική για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ; 

Το άφυλλο όπως αυτοπροσδιορίζεται άτομο, έχει δεχτεί προτάσεις μετά την πορεία του στο πλευρό της Ρένας Δούρου στις τελευταίες εκλογές, να ασχοληθεί με τον χώρο της… τηλεόρασης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου, το ίδιο, παραδέχτηκε ότι η το προηγούμενο look (με τα μακριά μαλλιά και τα φορέματα) ιντρίγκαρε όσους ψάχνουν άτομα που… τολμούν στην εμφάνισή του.

«Είναι παράξενο που μετά τα 30 όλο και περισσότεροι μου λένε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Υπάρχουν πάρα πολλοί που με πιέζουν και για το GNTM και γενικά για αυτόν τον χώρο. Το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια, είναι ένας χώρος με τον οποίο ποτέ δεν έχω ασχοληθεί. Χαιρετίζω το γεγονός ότι το GNTM θα έχει και αγόρια στον φετινό κύκλο» δήλωσε το Τζέισον-Αντιγόνη που φάνηκε να απολαμβάνει την ζήτηση που έχει στον χώρο του θεάματος.

Τζέισον-Αντιγόνη

Το υποψήφιο άφυλλο μοντέλο όμως δέχεται πιέσεις και από το Big Brother το οποίο όπως φαίνεται έρχεται να μας σερβίρει ό,τι μέχρι τώρα δεν έχουμε δει, ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι η ελληνική τηλεόραση βρίσκεται αρκετά χρόνια πίσω στην θεματολογία και την ποιότητα των προγραμμάτων της.

 

«Δεν ξέρω αν θα συμμετείχα σε ένα ριάλιτι δεν είναι ότι το φοβάμαι, δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε όμως. Αν θα περνούσα αυτά που θέλω και αν θα ήταν στην κατεύθυνση ζωής που θέλω πλέον να έχω. Αν και ποτέ δεν λέω ποτέ, νομίζω θα με ενδιέφερε να παρουσιάζω μια εκπομπή γιατί νομίζω ότι χρειάζεται η τηλεόραση και πρόσωπα και εκπομπές με φρέσκο αέρα και άλλες ιδέες», δήλωσε το Τζέισον-Αντιγόνη.