ΒΙΝΤΕΟ: Ο εκνευρισμός και η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη: «Επειδή αγαπάω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για μήνυμα που δέχτηκε από τηλεθεατή που τους κατηγορούσε ότι η εκπομπή παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης και πως ανέφεραν με χαρά πως δεν θα αφήσει να περάσει ούτε κουνούπι από τα διόδια και απάντησε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα».

«Να πούμε κάτι στον φίλο μας τον Νίκο πριν σας αποχωριστούμε. Δε μπορώ να πω και το επώνυμό του. Κακώς, γιατί εκείνος με το ονοματεπώνυμό του μας τα ρίχνει. Ότι παίζουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης και είπαμε με χαρά πως δεν περνάει κουνούπι από τα διόδια. Άκουσε να δεις βρε Νίκο. Αν εσύ θέλεις να κάνεις αντίσταση, πήγαινε πέρασε.

Εγώ επειδή αγαπάω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, επειδή αγαπάω μέχρι και εσένα, ο οποίος δεν έχεις μυαλό, από μυαλό πατάτα. Εγώ θα σε χαρακτήριζα μυαλοφυγόδικο. Ακόμη και εσένα που είσαι μυαλοφυγόδικος σε αγαπάω και σε προστατεύω και μένω στο σπίτι. Αυτή η δική σου η μαγκιά, ότι είναι προπαγάνδα να μείνουμε όλοι σπίτι σε τι σενάριο συνωμοσίας βασίζεται;

Και ξέρεις κάτι, όταν διακινείς μέσω διαδικτύου τέτοια πράγματα και από κάποιους γίνονται πιστευτά, αυτό είναι αδίκημα. Και δεν με ενδιαφέρει εμένα, αν έχεις λίγο μυαλό. Με ενδιαφέρει να μην παρασύρεις ανθρώπους με τις απόψεις σου. Και εγώ λίγο μυαλό έχω, αλλά δεν παρασύρω τους ανθρώπους με τις απόψεις μου. Με τις απόψεις των επιστημόνων» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης λίγο πριν ευχηθεί σε όλους να περάσουν ένα όμορφο Πάσχα.

Δείτε όσα είπε στο τέλος του βίντεο ΕΔΩ