Φαν της Μενεγάκη και ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τη συνάντησή τους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλο γκελ στον ΣΥΡΙΖΑ έχει η Ελένη Μενεγάκη!

Εκτός από τον φίλο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα -ο οποίος διορίστηκε στη θέση ειδικού συμβούλου στο πρωθυπουργικό γραφείο με μισθό 2.000 ευρώ- που δήλωσε δημόσια ότι είναι θαυμαστής της κυρίας Μενεγάκη, αδυναμία στην ωραία Ελένη είχε και ο νυν υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Πολύ πριν γίνει υπουργός, ο κύριος Μουζάλας είχε επισκεφτεί μάλιστα την εκπομπή της παρουσιάστριας και δήλωνε ενθουσιασμένος! Ήταν το 2013 όταν ο νυν υπουργός, είχε βρεθεί στους καναπέδες της κυρίας Μενεγάκη με την ιδιότητα του ως μαιευτήρας γυναικολόγος, που είχε αφιερώσει πολλά χρόνια από την ζωή του στους "Γιατρούς του Κόσμου".

Ο κύριος Μουζάλας είχε αναφερθεί στην αποστολή του στην ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με την παρουσιάστρια να δηλώνει εντυπωσιασμένη και ιδιαίτερα χαρούμενη που τον γνώριζε από κοντά….

«Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές μου, μέσα στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα. Μου αρέσει πάντα να γνωρίζω κόσμο, που έχει κάτι πολύ σημαντικό να μας πει. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε κοντά μας τον κύριο Γιάννη Μουζάλα», είχε δηλώσει τότε η κυρία Μενεγάκη.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι στο αφιερωματικό ΒΙΝΤΕΟ που είχαν ετοιμάσει για τον κύριο Μουζάλα, οι εικόνες από τον πόλεμο του Ιράκ και τον σεισμό της Αϊτής θυμίζουν πολύ αυτές της Ειδομένης, όπου σήμερα ο ίδιος καλείται να αντιμετωπίσει όχι απλά ως γιατρός, αλλά πλέον ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

star

[iframe src="https://embed.reembed.com/www.star.gr/1XDoAQ2W0tCI2zLZhn3Vjyua" allowfullscreen frameborder="0" width="560" height="345" ]