«Μπρούσκο»: Ο αδίστακτος δολοφόνος τραυματίζει σοβαρά την Βασιλική – Σε κίνδυνο η ζωή της Μελίνας


Συνταρακτικές οι εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο».

Αν και μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της μπροστά στον γιο της Αριάδνης, η Αναστασία κυριευμένη από ζήλια εξακολουθεί να κρατάει εχθρική στάση απέναντι στο Ματθαίο, ενώ οι συνεχόμενες εντάσεις οδηγούν τον Σήφη και την Όλγα σ’ έναν ψυχρό χωρισμό. Οι νιόπαντροι, ξεκινούν τον έγγαμο βίο τους ανορθόδοξα, καθώς η υπερβολική αγάπη της Αλίκης για την Κρήτη, χαλάει τα σχέδια του Χρήστου. Παράλληλα η Δάφνη, δείχνει νύχια και δόντια στην Ελευθερία για το «πέσιμο» της στον Μάρκο, παρότι η τελευταία έχει ήδη στρέψει το βλέμμα και τις ορέξεις της.. και στα τρία αδέλφια Ματθαίου. Στο μεταξύ, με την μεσολάβηση του Μάρκου, η Χρυσάνθη κι ο Παύλος, συμμαχούν προκειμένου να εξοντώσουν τον Διαμαντή. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος, φροντίζει να σπείρει παντού αμφιβολίες για το ποιον της Χρυσάνθης. Κι ενώ η Αναστασία δέχεται μια επίσκεψη που θα την εξοργίσει, ο Σήφης σοκάρει την Μελίνα και τον Αχιλλέα, αποκαλύπτοντάς τους φωτογραφίες του Πάτροκλου με τη Δήμητρα.. σε τρυφερές στιγμές!

Η Αριάδνη προσπαθεί να πείσει την Αναστασία, ότι δεν έχει τρέχει τίποτα το ερωτικό με τον Ματθαίο.. Η σκληρή στάση της όμως αναγκάζει τον Ματθαίο, να πάρει το παιδί του, ακόμα και χωρίς την έγκρισή της. Οι υποψίες του Αχιλλέα και της Μελίνας για την σχέση του Πάτροκλου και της Δήμητρας επιβεβαιώνονται.. και εξοργισμένος της επιτίθεται.. Ενώ ο Σήφης το βλέπει σαν μια καλή ευκαιρία για να την πιέσουν ώστε να μιλήσει στον Πάτροκλο και να τον πείσει να εμφανιστεί. Παράλληλα ο απότομος χωρισμός του με την Όλγα δημιουργεί προβλήματα και στο επαγγελματικό κομμάτι. Η Δάφνη κάνει ότι μπορεί για να δεχτεί ο Μάρκος την Γεσθημανή στο σπίτι τους, προκειμένου να μην χάσει τα δικαιώματα της από τη διαθήκη.. όμως τώρα προκύπτει και το πρόβλημα με τα ανίψια του Θεμιστοκλέους που θέλουν να προσβάλουν τη διαθήκη. Ο Νικηφόρος ακολουθεί το σχέδιο του Διαμαντή για να καταστρέψει την Χρυσάνθη.. εκείνη όμως έχει ήδη συνεννοηθεί με τον Μάρκο και τον Παύλο για να στήσουν μια μεγάλη παγίδα στον Διαμαντή. Η βόλτα της Μελίνας και της Βασιλικής θα έχει τραγικές συνέπειες.. αφού έρχονται αντιμέτωπες με μια δολοφονία σε ερημικό μέρος…Η Μελίνα με τη Βασιλική ζουν στιγμές τρόμου, όταν ο άγνωστος άντρας στο δάσος, αρχίζει να τις κυνηγάει, αναγκάζοντας τη Μελίνα να εμπλακεί σε ένα ατύχημα… Ο τρόμος για τις δυο κοπέλες μόλις αρχίζει, αφού μόλις έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες σε ένα έγκλημα και η συνέχεια θα είναι δραματική, αφού θα δεχτούν ξανά την επίθεση του άγνωστου νέου άντρα. Ο Παύλος, η Χρυσάνθη, ο Μάρκος και η Λουκία προετοιμάζονται να στήσουν παγίδα στον Διαμαντή. Στο μεταξύ ο Ματθαίος έχει δεθεί συναισθηματικά με τον Δημήτρη, τον οποίο όμως αναγκάζεται να αποχαιρετήσει, αφού επιστρέφει ξανά στο Λονδίνο. Ο Σήφης και η Όλγα οδηγούνται στο οριστικό τέλος της σχέσης τους και το στοίχημα πια, είναι αν θα μπορέσουν στο μέλλον να συνεργαστούν αρμονικά στον επαγγελματικό τους χώρο. Ματθαίος και Αναστασία θα συγκρουστούν για μια ακόμα φορά με αφορμή το σπάσιμο της συνεργασίας Ματθαίων και Γιαννακάκηδων.

Η ζωή της Μελίνας και της Βασιλικής κινδυνεύει, όταν ο αδίστακτος δολοφόνος καταφέρνει να επιτεθεί και να τραυματίσει σοβαρά την Βασιλική.. και να επιτεθεί βίαια στην Μελίνα που δεν προλαβαίνει να βγει από το σπίτι… Ο Παύλος είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα, αν ο Νικηφόρος τολμήσει και ξαναενοχλήσει την Λουκία.. Παράλληλα η Δάφνη του ζητά απεγνωσμένα να επηρεάσει τον Μάρκο και να δεχτεί την Γεσθημανή. Ο Ματθαίος δείχνει να δένεται και να αποζητά όλο και πιο πολύ το γιο του το Δημήτρη.. αλλά και να επηρεάζεται από τη σκληρή στάση της Αναστασίας.. και παρόλο που η ίδια μοιάζει απόλυτη.. ξαφνικά ξεσπάει.. και εκφράζει όλο τον πόνο και την αγάπη της στον Ματθαίο. Ο Σήφης θυμώνει.. όταν τσακώνει την Όλγα να μπαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι του.. Κι ενώ είναι πιεσμένος λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν από τη διάλυση της συνεργασίας με τους Ματθαίους.. τις συγκρούσεις του με την Όλγα.. το γεγονός ότι ο Πάτροκλος έχει εξαφανιστεί και δεν έχουν κανένα στοιχείο για το που βρίσκεται.. κάτι καινούριο έρχεται να του αναστατώσει τη ζωή, μία Κρητικιά, η Άλκηστις Τζανετάκη. Ενώ ο καινούργιος αντικαταστάτης της Αλίκης στο καφενείο θα είναι ένα πρόσωπο που πέρα πάσης υποψίας και θα αναστατώσει τις ζωές όλων.

Η Μελίνα ανυπομονεί να μάθει το φύλο του μωρού της και η άρνηση του Αχιλλέα, που προτιμάει να έχουν την έκπληξη, θα την οδηγήσει να πει ένα ψέμα που στη συνέχεια θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα (κωμικό) μεταξύ τους. Η παρουσία του Μανούσου Ροκάκη στο καφενείο της Κωνσταντίνας αποτελεί μια μόνιμη απειλή για όλους και περισσότερο για τη Βασιλική, την οποία και παρακολουθεί συνεχώς. Ο χωρισμός του Σήφη και της Όλγας, έχει συνέπειες και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς καβγάδες και στο οινοποιείο. Παράλληλα, ο Σήφης θα τα βάλει με την Αναστασία, η οποία αρνήθηκε να τον συστήσει στην Άλκηστη Τζανετάκη, μια κοπέλα που όπως φάνηκε έκανε μεγάλη εντύπωση στον Σήφη. Η άρνηση της Μαρίνας να επισκεφθεί τον γιατρό, προβληματίζει πολύ την οικογένεια των Ματθαίων, αφού βλέπουν ότι πια η κατάστασή της έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr