ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ: Τι εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγό του Αλίκη τις τελευταίες μέρες της ζωής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα που τον αγάπησε μέσω της δουλειάς του.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Αττικόν”, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/2) μετά από 19 ημέρες που βρισκόταν στη ΜΕΘ.

“Την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24.”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του.

Όλο αυτό το διάστημα, κοντά του βρισκόταν η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, η οποία μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή Happy Day. Συντετριμμένη, αποκάλυψε πως ο Κώστας Βουτσάς τις τελευταίες ημέρες της έλεγε ότι ήθελε να βγει από το νοσοκομείο. “Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε.

Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε. Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται!”, εξομολογήθηκε.

Η Αλίκη Κατσαβού τόνισε πως περνάει δύσκολες ώρες και ζήτησε να ολοκληρωθεί η επικοινωνία με την εκπομπή: “Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: