MASTERCHEF: Ξέφυγαν τα πράγματα στο reality – Ποιοι τσακώθηκαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


MasterChef 4 : Η Φωτεινή Ζοσιμίδουο Γιώργος Λασκαρίδης και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος διαγωνίζονταν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και όταν γύρισαν στο σπίτι οι δυο απο τους τρεις τα πράγματα ξέφυγαν!

Ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος μάχονταν στην κουζίνα του διαγωνισμού, τα αποτελέσματα όμως δεν δικαίωσαν τη δίωρη προσπάθειά τους.

Τουλάχιστον όχι για όλους! Η Φωτεινή Ζοσιμίδου έβαλε τα δυνατά της και ολοκλήρωσε τον πύργο και ήταν η πρώτη που επέστρεψε στο σπίτι.

Το παιχνίδι παραμονής παίχτηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λασκαρίδη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον πύργο αφού δεν έψησε αρκετά σουδάκια και έφτασε μόνο μέχρι τον 6ο όροφο και τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο ο οποίςο κατάφερε παρά το κομμένο του χέρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία αλλά ο πύργος του είχε μια περίεργη κλίση.

Τουλάχιστον όχι για όλους! Η Φωτεινή Ζοσιμίδου έβαλε τα δυνατά της και ολοκλήρωσε τον πύργο. Ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον πύργο αφού δεν έψησε αρκετά σουδάκια και έφτασε μόνο μέχρι τον 6ο όροφο. Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος κατάφερε παρά το κομμένο του χέρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Στο σπίτι τελικά γύρισαν η Φωτεινή Ζοσιμίδου και ο Γιώ