ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αποκαλύπτει ο Γεροντιδάκης: «Στις Άγριες Μέλισσες έχουμε φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο γνωστός ηθοποιός από τη φετινή επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης του «ANT1», «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη. Ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε στην τηλεόραση του «Alpha» για λογαριασμό της εκπομπής «Happy Day». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στη σειρά και τη σχέση μεταξύ των εργαζομένων. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αμοιβές των εργαζομένων. Αναλυτικότερα:

Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι είπε για τις τελευταίες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

«Μέχρι στιγμής, στα επεισόδια που έχουμε πάρει εμείς, δεν επιβεβαιώνεται ότι είμαι το κρυφό παιδί της Ανέτ. Κάπου προς τα εκεί πηγαίνει, αλλά σεναριακά δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Δεν είναι γραμμένο κάτι».

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Στις Άγριες Μέλισσες έχουμε φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε» - Εικόνα 1

Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι δήλωσε για τις σχέσεις των εργαζομένων της σειράς

«Οι μεγαλύτερες πλάκες γίνονται με τον Κακούρη, τον Κουκουράκη και τον Κουρλαμπά. Έχουμε φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Κάθε Παρασκευή βγαίνουμε όλοι μαζί διασκεδάζουμε και συζητάμε για τους ρόλους. Έχουμε μπει ο ένας στη ζωή του άλλου, δεν είμαστε απλά συνεργάτες».

Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι ανέφερε για τις αμοιβές των εργαζομένων στην επιτυχημένη σειρά του «ANT1»

«Αυτό που ξέρω είναι ότι τα οικονομικά των περισσοτέρων είναι πολύ καλά για την εποχή που ζούμε. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να πληρωνόμαστε όπως την περίοδο 2000 – 2010».