ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αυτό το spoiler σίγουρα του ξέφυγε! – Τι αποκάλυψε ο Μελέτης

– Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε στο περιοδικό TV O’Clock και αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια μπυ

– Σε συνέντευξή του έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler

Ο Κλεομένης όπως είπε,κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ο Μελέτης θα ανακαλύψει και θα αντιδράσει άσχημα: «Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή γι’ αυτό το κομμάτι. Δεν το ανακαλύπτει απλά… Δεν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη, αλλά για το τι εστί Κλεομένης. Θα αντιδράσει ακραία. Δεν θα τον σκοτώσει, όμως».

Πως αντιδρά ο Δούκας όταν θα μάθει για τα συναισθήματα του Μελέτη για την Πηνελόπη; «Ο Μελέτης δεν κρύβεται. Δέχεται τα πάθη του και τα λάθη του. Δεν κάνει πίσω στις επιλογές του. Και αυτό μου αρέσει στον Μελέτη. Είναι αντιήρωας. Θα δεχτεί τις συνέπειες και για τη σχέση του με την Πηνελόπη αλλά και για τον Κλεομένη.

Και θα έρθει αντιμέτωπος με την αντίδραση του Δούκα. Ο Μελέτης λέει στον Δούκα κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα δεχτεί. Οπότε την πληρώνει για όλα σε σχέση με την Πηνελόπη. Ο Δούκας είναι τόσο σκληρός που ίσως του ζητήσει να κάνει πίσω. Αλλάζει, όμως, η στάση του Μελέτη στα πράγματα με το σκηνικό με τον Δούκα».

Για το μυστικό του Κλεομένη, ο Γιώργος Γερο ντιδάκης συνεχίζει: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ξεκινήσει ένα άγριο και ύπουλη κυνηγητό σε σχέση με την ιστορία του Κλεομενη. Γιατί κάνει κάτι πάρα πολύ άσχημο και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και οι υποψίες θα πέσουν πάνω του.
Ο Δούκας δεν θα δεχθεί εύκολα πως ο Μελέτης λέει ψέματα για τον γαμπρό του. Σιγά-σιγά κυκλώνουμε την ιστορία του Κλεομένη».