MASTERCHEF: Η Γιώτα αποκαλύπτει – «Δεν με έδιωξαν, έφυγα, εγώ δεν έχω χάσει ποτέ στη ζωή μου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Γιώτα του MasterChef 4 έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον μαγειρικό διαγωνισμό, αφού αποχώρησε πριν καν προλάβει να μπει στο σπίτι.

Η Γιώτα του MasterChef 4: «Αφοσιώθηκα στη δουλειά και στην οικογένειά μου»

Το πρωί της Πέμπτης, ήταν καλεσμένη στη Φωλιά των ΚουΚου και μίλησε για την σύντομη εμπειρία της στο MasterChef 4. «Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω φίλους γιατί από μικρή έκανα οικογένεια και δεν είχα χρόνο να ξοδέψω για τους άλλους. Κράτησα την οικογένεια για 18 χρόνια, μέχρι που έφυγε ο άντρας μου από τη ζωή. Από εκεί και πέρα αφοσιώθηκα πάλι στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο, πέντε φορές τον χρόνο βγαίνω για φαγητό με τον γιο μου. Όχι γιατί δεν θέλω ή φοβάμαι να εμπιστευτώ», υποστήριξε η ίδια.

Η Γιώτα του MasterChef 4: Ποιους παίκτες ξεχώρισε

Παρόλα αυτά, πρόλαβε να παρατηρήσει κάποιους από τους συμμετέχοντες και να ξεχωρίσει 2-3 παιδιά για τις μαγειρικές τους ικανότητες. «Γνώρισα πολλά παιδιά. Αυτό το παιδί με το καπέλο, ο Κωστάκης, πολύ το αγάπησα, εξαιρετικό παιδί. Κι αυτός με αγάπησε. Είναι δύο Κύπριοι, μου αρέσουν πάρα πολύ. Ξεχώρισα κι άλλους. Δεν πρόλαβα να κάνω παρέες. Η Ντέμη μου άρεσε επίσης», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Γιώτα του MasterChef.

Η Γιώτα του MasterChef 4: Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν

«Με πέντε μέρες που είσαι εκεί να αγκαλιάζεις κάποιον και να πεθαίνεις να τον στηρίξεις; Την άλλη μέρα θα έρθει η σειρά σου. Κακία δεν έχω για κανέναν, νεύρα μπορεί να έχω αυτή τη στιγμή. Το παιδί έπρεπε να περάσει, όμως εγώ δεν έχω χάσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν!», είπε η Γιώτα του MasterChef.