MEGA: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του καναλιού !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να δούμε ξανά στους δέκτες μας το νέο Mega

- Δείτε το τρέιλερ του MEGA

«Είμαστε στο παρά πέντε για να ξεκινήσουμε. Ετοιμάστε τα τηλεκοντρόλ» λέει η σχετική διαφήμιση με υπογραφή «MEGA όπως πάντα!», που βρίσκεται στον αέρα του ONE Channel από την περασμένη Παρασκευή.

Το συγκεκριμένο βίντεο που αποτελεί μέρος της καμπάνιας για την επιστροφή του Μεγάλου Καναλιού, έχει επιμεληθεί η διαφημιστική εταιρεία CREAM.

Το μήνυμα που περνάει είναι πως το Mega αποτελεί για τον καθένα από εμάς κάτι ξεχωριστό.

Πότε είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Mega

Η πρεμιέρα του Mega αναμένεται στα μέσα του Φεβρουαρίου με επικρατέστερες ημερομηνίες, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Η καθυστέρηση της πρεμιέρας αποδίδεται πρωτίστως στις εργασίες που γίνονται στο χώρο, σε επισκευές και κατασκευές, αλλά και στην τελειοποίηση της τεχνολογικής καινοτομίας προκειμένου το κανάλι όταν εκπέμψει να λειτουργεί με φουλ τις μηχανές τόσο δημοσιογραφικά, όσο και τεχνικά.

Όπως προστάζει και η παράδοση του μεγάλου καναλιού, για τη νέα διοίκηση σημασία έχει η ενημέρωση, έτσι το ενημερωτικό σκέλος έχει επενδυθεί προκειμένου να είναι αντάξιο των προσδοκιών του κοινού.

Η Digea θα εκπέμψει το λογότυπο του καναλιού για να μπορέσουν οι τηλεθεατές να το προσθέσουν ξανά στο τηλεκοντρόλ τους.

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα του Μέγκα θα κινηθεί σε τρεις άξονες: Ενημέρωση, ψυχαγωγία, όπου θα κυριαρχούν αγαπημένες ελληνικές σειρές, ελληνικές και ξένες ταινίες, αλλά και ισχυρή δόση αθλητικών.

Ήδη έχει γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα του νέου Μέγκα. Από νωρίς το πρωί ξεκινά η ενημέρωση με εκπομπές όπως η «Κοινωνία ώρα Mega», ενώ αγαπημένες σειρές θα προβάλλονται το μεσημέρι και το βράδυ.

Στο νέο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και νέες ενημερωτικές εκπομπές, εκπομπές μαγειρικής και αθλητικές.

Οι θρυλικές σειρές που θα επιστρέψουν

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η νέα διοίκηση του Μέγκα ποντάρει πάρα πολλά στα δυνατά χαρτιά του καναλιού, ώστε το πρώτο χρονικό διάστημα να μπει με το… δεξί στη μεγάλη μάχη του ανταγωνισμού.

Και αυτά δεν είναι άλλα απ’ τις σειρές εκείνες που απογείωσαν το Μέγκα και το κατέστησαν κυρίαρχη δύναμη στον τομέα της τηλεθέασης.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως σε καθημερινή βάση το νέο πρόγραμμα του Μέγκα θα στηρίζεται στην πλέον πετυχημένη συνταγή των επαναλήψεων σειρών.

Και αυτές, εκτός απροόπτου θα είναι το «50-50» και το «Στο Παρά Πέντε», ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με τους Απαράδεκτους.