ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει τι θα δούμε στη σειρά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Οι εξελίξεις στο «Καφέ της Χαράς» είναι ασταμάτητες

- Δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου

 

Η Ρένια Λουιζίδου έγινε ξανά «Χαρά Χάσκα» και αναφέρθηκε σε όσα θα ακολουθήσουν στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Μίλησε για τη σχέση μεταξύ της ηρωίδας της και του Δημάρχου, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί αποδέχηκε μόνο αυτήν την τηλεοπτική πρόταση.

Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε στο περιοδικό μας πως ο Περίαν­δρος δεν ξεπέρασε ποτέ τη Χαρά. Από την πλευρά της, τι υφίσταται;

Η Χαρά βρίσκεται σε μία άλλη και δη μακροχρόνια σχέση την οποία υπερασπίζεται. Δεν κοιτάζει να φύγει. Ωστόσο, ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν απωθημένο ο ένας τον άλλον, καθώς δεν κατάφε­ραν ποτέ να ζήσουν τη σχέση τους. Όταν έχεις εκκρεμότητα με κά­ποιον, αίματα διώκει σε όλη σου τη ζωή. Είτε σκοπεύεις είτε όχι να μείνεις μαζί του.

Επομένης, στη Χαρά θα «ξυπνήσουν» συναισθήματα για τον Περίανδρο;

Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε αργότερα, αλλά υποθέτω πως ναι. Προς το παρόν, πάντως, επικεντρωνόμαστε κυρίως στο θέ­μα των παιδιών όπου ο Περίανδρος και η Χαρά συμφωνούν ότι δεν πρέπει να είναι μαζί, αλλά και πάλι τσακώνονται. Δεν μπορούν ού­τε όταν συμφωνούν να είναι φιλειρηνικοί ο ένας με τον άλλον. Εί­ναι μοναδικό ντουέτο.

Η Χαρά θα αλλάξει γνώμη στη Βάλια όσον αφορά το άνοιγμα του νέου «Καφέ της Χαράς»;

Η Βάλια είναι παιδί της Χαράς, που σημαίνει ότι έχει το πείσμα της, το τσαγανό της, την επιμονή και την αυτοπεποίθηση να κάνει αυτό που θέλει να κάνει. Δεν ακούει ούτε τη μάνα της ούτε τον θεό τον ίδιο.

Για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, πέρα από «Το Καφέ της Χαράς», δεχτήκατε προτάσεις και για νέες σειρές, αλλά απα­ντήσατε αρνητικά...

Αφού δεν συνεχίστηκε «Το σόι σου», θα έκανα μόνο «Το Καφέ της Χαράς». Επίσης, από τη στιγμή που δέχτηκα προτάσεις για τις δύο θεατρικές δουλειές που κάνω φέτος, οι οποίες με ενδιέφεραν πο­λύ και ήθελα να τις κάνω, ήταν απαγορευτικό, για πρακτικούς λόγους.

Η πενταετής επιτυχία της σειράς «Το σόι σου» σας έκανε να εξετάζετε περισσότερο τις προτάσεις που έχετε;

Θέλει αρκετή σκέψη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο έπειτα από μία επιτυχία. Προσωπικά προσπαθώ να μην κάνω παρόμοια πράγματα το ένα πίσω από το άλλο. Αυτό, βέβαια, σε ένα φυσιολογικό πλαί­σιο, γιατί μέσα από αυτή τη δουλειά ζούμε. Δεν έχουμε πάντα την πολυτέλεια να κάνουμε αυτό που θέλουμε και τη στιγμή που το θέλουμε.