Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σχόλιο Έλληνα σε ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Έλληνας σχολιάζει με μοναδικό τρόπο ανάρτηση του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ στο Twiter σχετικά με την σύγκρουση Ιράν - ΗΠΑ

- Άκρως επίκαιρο σχόλιο μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντοναλτ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter στέλνει μήνυμα στον ιρανικό στρατό, ότι η Αμερική έχει λάβει τα μέτρα της σε περίπτωση που οι δύο χώρες συγκρουστούν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μόλις ξόδεψαν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Είμαστε ο μεγαλύτερος και μέχρι στιγμής ο καλύτερος στατός. Αν οι Ιρανοί επιτεθούν σε μια αμερικανική βάση, ή σε οποιονδήποτε Αμερικανό, θα απαντήσουμε με τον ολοκαίνουργιο και πανέμορφο εξοπλισμό μας πίσωσε αυτούς χωρίς δισταγμό! »

Ωστόσο, Έλληνας χρήστης, ενθυμούμενος τις επιτυχίες του ελληνικού στρατού στο παρελθόν, απαντά με μοναδικό τρόπο σε αυτή την άκρως εθνικιστική ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα του υπενθυμίζει ότι:

«Όταν εμείς οι Έλληνες, που σας δώσαμε όλα τα «φώτα» του πολιτισμού, νικήσαμε τους Ιρανούς τρομοκράτες στο Μαραθώνα και τη Σαλαμίνα, εσείς οι Αμερικάνοι τρώγατε βελανίδια».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: