Ελένη Μενεγάκη: Τρελό σαρδάμ με τον Άκη Πετρετζίκη

Έχασε τα λόγια της η Ελένη Μενεγάκη

– Δείτε στο βίντεο το επικό σκηνικό με τον Άκη Πετρετζίκη

Στην Ελένη Μενεγάκη πήγε ο Άκης Πετρετζίκης για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Street Food». Και εκεί που ο σεφ τα έλεγε μια χαρά τον διέκοψε η Ελένη Μενεγάκη λέγοντάς του: «Αυτοκαλούμαι στην εκπομπή σου, θα έρθω τέλη Γενάρη να μαγειρέψουμε…»! Ο Άκης Πετρετζίκης σάστισε και της είπε: «Μα εγώ θα έρθω τότε στην εκπομπή σου….»!

Και ο Άκης κοιτούσε μία κυρία που ήταν πίσω από τις κάμερες και είπε: «Έχω κλείσει να έρθω στην εκπομπή σου μέσα στον Ιανουάριο» και η Ελένη γεμάτη απορία του είπε: «Εσύ; Ρε Άκη, πού κοιτάς;». Και ο Άκης Πετρετζίκης της απάντησε: «Την αρχισυντάκτρια»! Και η Ελένη Μενεγάκη γούρλωσε τα μάτια: «Τη δικιά σου;»!

Ο σεφ τότε της είπε «Όχι βρε! Την δικιά σου! Η δικιά μου τι δουλειά έχει εδώ»! Και η Ελένη δήλωσε: «Μα τι δουλειά έχει στο πλατό η αρχισυντάκτριά μου, είναι πάνω η Ελένη (Γελαλή)! Είναι πάνω πώς την βλέπεις;»!

Ο Άκης είχε μπερδευτεί εννοούσε την υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής της, όμως άκρη δεν βρήκαν αν ο Άκης θα είναι τον Γενάρη στην εκπομπή της Ελένης ή η Ελένη θα είναι καλεσμένη του!