ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: Δείτε τι έγινε στον αέρα ενημερωτικής εκπομπής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κακή μέρα ήταν η χθεσινή για την "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ, καθώς οι παρουσιαστές διάβαζαν τις εφημερίδες στον τηλεοπτικό αέρα ... αλλά όχι τις ίδιας ημέρας!

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές, Γιώργος Δαράκης και Γιάννης Δάρρας, ξεκίνησαν τη Δευτέρα το πρωί να διαβάζουν τους τίτλους των εφημερίδων, όταν ένα δάχτυλο δείχνει την ημερομηνία στο εξώφυλλο της «Καθημερινής», το οποίο έγραφε Παρασκευή 15 ιανουαρίου 2016.

«Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να φύγουμε από τις εφημερίδες, έχουμε ένα καινούριο θέμα. να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα», είπε ο Γιώργος Δαράκης παραμερίζοντας με μια απότομη κίνηση τις εφημερίδες.

Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο τραπέζι το "σώμα" των εφημερίδων της Δευτέρας και οι παρουσιαστές διέκοψαν τη ροή λέγοντας: «Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Με ευθύνη μας δεν έγινε σωστά η παρουσίαση των πρωτοσέλιδων. Οφείλουμε να το διορθώσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό είναι το σωστό "σώμα"!». Μόλις διαβάστηκαν οι σωστοί τίτλοι, επέστρεψαν στη συζήτηση επισημαίνοντας ξανά: «Διακόψαμε γιατί έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το κάναμε, συνεχίζουμε τώρα».

Η τελική απολογία των παρουσιαστών ήρθε στο φινάλε της εκπομπής, δύο ώρες αργότερα, για τρίτη φορά: «Επιχειρήσαμε να διορθώσουμε το λάθος. Το κάναμε. Δεν θα το ξανακάνουμε, να είστε λίγο επιεικείς».

{youtube}LyX8iZcasTU{/youtube}