Γιώργος Λιάγκας: Νέα στήλη για τις γυναίκες, μετά τη διακωμώδηση της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια

Λίγο πριν την προγραμματισμένη για σήμερσ απολογία των στελεχών του ΣΚΑΪ ενώπιον του ΕΣΡ, ο παρουσιαστής ζήτησε και πάλι συγγνώμη στον αέρα για το «χοντρό, το μεγάλο λάθος που κάναμε στην εκπομπή»

Προλογίζοντας μια νέα στήλη που θα ενταχθεί στην εκπομπή «Μεσημέρι», μια στήλη που «θέλει να δώσει βήμα στη γυναίκα» όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέρθηκε στο περιστατικό της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια του ΑΠΘ από συμφοιτητή της και συγκεκριμένα απολογήθηκε για μία ακόμη φορά για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στη εκπομπή του. «Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω.

Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμιά φορά συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγγνώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στενοχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.