ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η εικόνα της ΝΕΚΡΗΣ Τζένης Καρέζη 23 χρόνια μετά το θάνατο της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Τζένη Καρέζη ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς της χώρας μας, μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη –η Ελλάδα είχε χωριστεί τις προηγούμενες δεκαετίες στα δυο, ενώ όλοι μιλούσαν για μια μεγάλη κόντρα που δεν τελείωσε ποτέ, άσχετα με τα λόγια αγάπης που έλεγε η μία για την άλλη στις συνεντεύξεις τους.

23 χρόνια μετά το θάνατό της –έφυγε στις 27 Ιουλίου του 1992 νικημένη από την επάρατη νόσο- κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία που τη δείχνει μέσα στο φέρετρο. Και φυσικά άρχισαν θυελλώδεις αντιδράσεις και συζητήσεις.

Πότε ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς στα φώτα και πεθαίνει, παύει να είναι σταρ; Πότε η δημοσιότητα φεύγει και αρχίζει η ιδιωτική ζωή; Ποιος έχει το δικαίωμα να απαθανατίζει κάποιον μέσα στο φέρετρο; Και γιατί δεν σκέφτεται κανείς τον σύζυγο της, Κώστα Καζάκο και το γιο της Κωνσταντίνο Καζάκο που αν και την έχασαν 23 χρόνια πριν, το κενό αυτό δεν μπορεί τίποτα να το αναπληρώσει.

Τέλος, να σας θυμίσουμε πως στη μνήμη της ιδρύθηκε το 1992 το ίδρυμα «Τζένη Καρέζη», με απώτερο στόχο και σκοπό να προσφέρει σε όσους πολεμούν τον καρκίνο μια παρηγορητική αγωγή.

Δείτε τη φωτογραφία:

tzeni karezi nekrh

Πηγή: peoplegreece.com