GNTM 2: Το Twitter σχολιάζει το makeover – Κλάματα και νεύρα για όσες κουρεύτηκαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το makeover των κοριτσιών στο GNTM έφερε κλάματα, φωνές, νεύρα και το Twitter έκανε πάρτι με τις αντιδράσεις των μοντέλων

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/10) του GNTM παρακολουθήσαμε τη δοκιμασία που μεταμορφώνει τις συμμετέχουσες του ριάλιτι από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high-fashion μοντέλα. Το περίφημο makeover, το οποίο τρέμουν όλα τα κορίτσια με μακριά πλούσια μαλλιά, ήταν και φέτος επεισοδιακό.

Δεν έλειψαν τα κλάματα, οι φωνές και τα νεύρα από τις κοπέλες που δεν ήθελαν να κουρευτούν ή να αλλάξουν χρώμα στα μαλλιά τους. Κάποιες μάλιστα σχολίασαν ότι όταν βγουν από το σπίτι του ριάλιτι θα «ξαναφέρουν» τα μαλλιά τους στην πρότερη κατάσταση.

Οι συνεργάτες του ριάλιτι επέλεξαν τις αλλαγές στο look των διαγωνιζόμενων κρίνοντας με βάση την επιδερμίδα και τις γωνίες του προσώπου, ενώ τα κορίτσια που έκοψαν τα μαλλιά τους τα δώρισαν στο Άλμα Ζωής.

Η Σουζάνα αντέδρασε αρκετά έντονα, καθώς θα έπρεπε να ξυρίσει το μαλλί της και να το βάψει ξανθό. Η Μαρία από την άλλη, διατήρησε το μήκος αλλά απέκτησε αφέλειες, γεγονός για το οποίο δεν σταμάτησε να γκρινιάζει. Μετά το makeover τα μοντέλα έβγαλαν polaroid, αποτυπώνοντας δυνατά συναισθήματα στον φακό της Έλενας Χριστοπούλου.

Δείτε την αποκάλυψη του νέου look των κοριτσιών του GNTM: