ΚΟΒΕΤΑΙ εκπομπή του ALPHA: Το ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ο ίδιος ο παρουσιαστής!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύσκολες ώρες περνάνε οι συντελεστές της εκπομπής «Πίξελ», καθώς η εκπομπή τους αποτελεί πλέον παρελθόν για το κανάλι της Κάντζας.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Νανούρης ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook αυτή την είδηση, εξηγώντας μάλιστα και το λόγο που συνέβη.

φωτογραφία (628x533).jpg


nanouris (624x595).jpg

«Το ΠίξΕλάκι μας δυστυχώς κόπηκε! Μετά από μια εβδομάδα σκληρών προσπαθειών χάσαμε τη μάχη (ναι, ναι τα νούμερα χαμηλά κλπ). Δόξα τον  θεό, τα πράγματα πηγαίνουν ανέλπιστα καλά τα τελευταία χρόνια όποτε νομοτελειακά έπρεπε να έρθει και ένα κακό (και μακάρι αυτό να είναι όλο, υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα εκεί έξω!). Αυτοί είναι οι κανόνες της τηλεόρασης και τους υπακούμε θέλοντας και μη. Και τα δυο κανάλια που μας φιλοξένησαν, μας φέρθηκαν άψογα και μας εμπιστεύτηκαν, όπως και οι χορηγοί μας. Φυσικά και στενοχωρηθήκαμε, επειδή όμως είμαι τρελός μαχητής και δεν το βάζω εύκολα κάτω και θέλω να διεκδικήσω τους κόπους όλων των συνεργατών, έχουμε αρχίσει ήδη τρέξιμο για νέα στέγη και πιστεύω σε λίγο καιρό ότι θα έχουμε νέα. Μέχρι τότε ευχαριστίες και φιλιά απ’ όλη την ομάδα αλλά και από μενα σε όλη την λατρεμένη μας ομάδα!  Κι όπως λέει κι ο Κ. Παπαγιώργης: "όποιος στη ζωή του δεν παθαίνει ναυάγια και χοντρές χασούρες, δεν τζογάρει, αλλά περνάει με την καθαρή στολή του και αστυπολεί σαν μελαγχολική βασίλισσα, είναι για κλωτσιές"» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.