ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Πάμε Πακέτο: Η μάνα αρνήθηκε να συναντήσει τον γιο της!


Άφωνη η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Ο Πέτρος παρότι είναι 36 ετών, παραμένει ακόμη ένα μεγάλο παιδί. Όλα τα χρόνια της ζωής του, τα θυμάται μέσα σ’ ένα σπίτι να προσέχει τη μητέρα του που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η ίδια δεν τον άφηνε να ξεφύγει της προσοχή της, ούτε να αναπτύξει τις δικές του ικανότητες.

Η καθημερινότητά του περιελάμβανε την φροντίδα της μητέρας του και ατελείωτες ώρες μπροστά στη τηλεόραση, να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ώσπου ξαφνικά, πριν από τέσσερα χρόνια, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή και από τότε άλλαξε και η δική του.

Ο αποστολέας έμεινε μόνος του και άρχισε να στηρίζεται στις δυνάμεις του, με την βοήθεια ενός σημαντικού ανθρώπου στη ζωή του, που μάλιστα τον συνόδευσε και στην εκπομπή. Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, το περασμένο καλοκαίρι ένα τηλεφώνημα τον συντάραξε. Κάποιος του είπε ότι είναι υιοθετημένος και μάλιστα παράνομα. Ήλπιζε να βρει τη βιολογική του μητέρα ή κάποια αδέλφια.

Ποιος βρέθηκε στην θέση του παραλήπτη; Μπροστά σε ποια απρόσμενα αποτελέσματα βρέθηκε η εκπομπή κατά τη διάρκεια της έρευνας;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/rnpC9jfVv2g» frameborder=»0″ allowfullscreen ] [iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/2yM9ez5_j3k» frameborder=»0″ allowfullscreen ]