Συγκλονίζει ο γιατρός που χειρούργησε τον Τατσόπουλο: «Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό» (videos+photos)

Στην εκπομπή όπου ξεκίνησαν όλα, την ενημερωτική εκπομπή Εκτός Γραμμής που παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής μίλησε ο χειρουργός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή!

Ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρης Λυμπεριάδης είπε μεταξύ άλλων:

«Συνήθως αυτά τα περιστατικά δεν τα προλαβαίνεις, πεθαίνουν. Είχε ρήξη αορτής, ρήξη ανιούσης αορτής και καρδιακό επιπωματισμό, δηλαδή είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα το περικάρδιο και πίεζε την καρδιά. Όταν με φώναξαν είχε σχεδόν μηδέν πίεση και τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο, τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε ανοίγοντας».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Καταφέραμε και πιάσαμε την αορτή, κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί από μέσα. Έχουμε κάνει πρόοδο και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το σύστημα λειτούργησε καλά, το Ιπποκράτειο ήταν σε ετοιμότητα και ευτυχώς καταφέραμε και σώσαμε τον άνθρωπο».

Όσο για την κατάσταση της υγείας του, ο γιατρός αποκάλυψε: «αυτή τη στιγμή είναι σταθερός, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ. Είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους του, για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε έξω στην κλινική».

Πηγή: www.gossip-tv.gr