Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή επιστρέφει στον ΑΝΤ1! (exclusive photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία μεγάλη βραδιά ήταν αυτή της παρουσίασης προγράμματος του ΑΝΤ1 αφού ανακοινώθηκαν όλα τα μεγαλεπήβολα σχέδια του καναλιού για τη νέα σεζόν. 

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά για φέτος και φυσικά οι αποκαλύψεις που έγιναν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 ήταν πάρα πολλές.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το video wall να γεμίζει από τους stars του ΑΝΤ1. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη που είχε στηθεί και το κοινό χειροκροτούσε με ενθουσιασμό βλεποντάς τους.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε τις νέες ευχάριστες εκπλήξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Την έναρξη της βραδιάς ανέλαβε η Στέλλα Λίτου, general manager του καναλιού, η οποία τόνισε οτι σκοπός του καναλιού είναι να καθηλωσει το κοινό και να παράγει με πρωτοπορία προγράμματα, με αίσθημα ευθύνης. "Εργαζόμαστε ομαδικά, με σύστημα και ευελιξία... Στόχος μας είναι η πρωτιά στην τηλεθέαση. Στον στόχο μας αυτό δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε" τόνισε η Στέλλα Λίτου.

Ο Τάσος Μιχαλάκης, chief revenue officer του ΑΝΤ1, μίλησε για της υπηρεσίες του σταθμού στο διαφημιστικό κομμάτι, υπογραμμίζοντας ότι "o ΑΝΤ1 θα είναι άκρως ανταγωνιστικός", ενώ τόνισε ότι οι υπηρεσίες του καναλιού θα έχουν σκοπό να βρίσκεται λύση και εμπορικά και ο ΑΝΤ1 να είναι ένα με όσους τον επιλέξουν.

Αμέσως μετά, ο Τζώρτζης Ποφάντης, chief content officer, πήρε τον λόγο. "Αφουγκραστήκαμε τον κόσμο με τα προγράμματα και ο κόσμος έγινε ένα με τον ΑΝΤ1. Αυτό θα συμβεί και τη νέα σεζόν" είπε. Στη συνέχεια, έκανε παρουσίαση των εκπομπών και των προγραμμάτων που συνθέτουν τη ροή του καναλιού.

Εκείνο που όμως κρατάμε ως πρώτο και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στους δέκτες μας μία παλιά αγαπημένη εκπομπή που για αρκετά χρόνια είχε γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια.

Πρόκειται για την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος εκτός από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού θα παρουσιάζει και το talk show με καλεσμένους φυσικά την αφρόκρεμα του πολιτικού και ενίοτε καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ακριβώς έκανε όσα χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι της συγκεκριμένης εκπομπής.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή του Ενώπιος Ενωπίω είχε προβληθεί από το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα (1991) και κράτησε μέχρι το 2003.

Ο κ. Ποφάντης επίσης τόνισε πως η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show επιστρέφει στις οθόνες μας ανανεωμένο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr