GNTM: Τα highlights, τα κορίτσια που πέρασαν και εκείνα που δεν τα κατάφεραν και τα καυστικά σχόλια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


GNTM: Η χθεσινή βραδιά, ήταν βραδιά πρεμιέρας για το ριάλιτι μοντέλων που πολλοί -ή για να διορθώσουμε- πολλές περίμεναν πώς και πώς.

Φάνηκε άλλωστε στα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το GNTM στην χθεσινή πρεμιέρα, ειδικά στο δυναμικό κοινό. Το ριάλιτι μοντέλων είχε απέναντί του μία άλλη πρεμιέρα, τις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ και όχι μόνο κατάφερε να... επιβιώσει αλλά κοντραρίστηκε μαζί της... στα ίσα.

Στη χθεσινή πρεμιέρα ζήσαμε για ακόμα μια φορά... μεγάλες στιγμές. Όχι μόνο επειδή είδαμε πανέμορφα κορίτσια να κάνουν πασαρέλα μπροστά στους κριτές του GNTM αλλά και επειδή το χθεσινό πρώτο επεισόδιο είχε για ακόμα μία φορά πολλά στοιχεία ριάλιτι που δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Βέβαια, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να συμπεριλάβουν στο πρώτο επεισόδιο τις πιο δυνατές "ιστορίες" τους.

Η καλλονή που τα έχει με σταρ του σινεμά, το κορίτσι που κυνηγάει το όνειρό του με κάθε κόστος, η κοπέλα που από τα χωράφια και τους πάγκους της λαϊκής βρέθηκε μπροστά στους κριτές να κάνει πασαρέλα και η νεαρή κούκλα με το πρόβλημα υγείας που ξετρέλανε στο πέρασμά της. Ας τις δούμε μία μία στην παρακάτω gallery με τις ξεχωριστές ιστορίες τους.

Υπήρξαν όμως και τα κορίτσια που δεν πέρασαν στο παιχνίδι, όσο και αν το ήθελαν. Δείτε ποιες είναι, στην παρακάτω gallery...

Πηγή: www.gossip-tv.gr