Exclusive: Δεν φαντάζεστε ποιος νικητής talent show δήλωσε συμμετοχή στο The Voice! (Video+photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκανε όλη την Ελλάδα να συγκινείται κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή talent show της ελληνικής τηλεόρασης και γι" αυτό κατέκτησε τη νίκη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Τώρα λοιπόν είπε να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στο The Voice!

O εν λόγω καλλιτέχνης, είχε συμμετάσχει στο τάλεντ σόου "Ελλάδα έχεις ταλέντο" την εποχή που το παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος (2010) και είχε καταφέρει να γοητεύσει με τη φωνή του και τις γνώσεις του πάνω στο ελληνικό πεντάγραμμο τους κριτές του σόου, Ηλία Ψινάκη, Βαγγέλη Περρή και Ευγενία Μανωλίδου.

Ο τραγουδιστής κατάφερε να περάσει με επιτυχία όλα τα στάδια του σόου ταλέντων και να φτάσει στον τελικό όπου και σαγήνευσε τόσο πολύ με τη σκηνική του παρουσία και τις ερμηνείες του που τελικά πήρε τη μεγάλη νίκη.

Ο λόγος για τον Νίκο Γεώργα, ο οποίος με ένα ποτ πουρί από τραγούδια του αγαπημένου του Φρανκ Σινάτρα κατάφερε να "κλέψει" τη νίκη από άλλα εξίσου μεγάλα ταλέντα.

Δείτε απόσπασμα από την τελευταία του ερμηνεία το 2010 στο Ελλάδα έχεις ταλέντο στο παρακάτω βίντεο:

Ο Νίκος Γεώργας ανακοίνωσε την εμπλοκή του στο νέο σόου ταλέντων του ΣΚΑΪ μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook δείχνοντας να έχει μεγάλη όρεξη για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Νίκος Γεώργας πέρασε τρεις φορές από δοκιμαστικό, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σύντομα περιμένει να τον καλέσουν για να κάνει πρόβα ένα τραγούδι αλλά και να κάνει γύρισμα το οποίο και θα προβληθεί στα πρώτα επεισόδια του The Voice.

Αξίεζει να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του παρουσιαστή η οποία όμως δεν έμεινε για πολύ καιρό κενή αφού αποκαλύφθηκε ότι θα την αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσο για την κριτική επιτροπή, αυτή παραμένει ίδια με τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια, για ακόμα μία χρονιά να επιχειρούν να ανακαλύψουν τη νέα φωνή της χώρας μας.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη ζωή του μεγάλου νικητή του Ελλάδα Έχεις ταλέντο:

Πηγή: www.gossip-tv.gr