The Voice: Αυτοί θα είναι οι κριτές- Τι αλλάζει στο talent show; (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


To «The Voice» αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μπορεί να είχαν ακουστεί αρκετά για το talent show, καθώς ο Acun Ilicali έκανε συζητήσεις και με άλλα κανάλια, οι οποίες όμως ναυάγησαν κι έτσι ο Τούρκος επιχειρηματίας θέλησε να μείνει στην σιγουριά του καναλιού του Φαλήρου.

Η παραγωγή του talent show, έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται χιλιάδες αιτήσεις, αφού για ακόμη μια χρονιά πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους και ν’ αναδειχθούν μέσα από το «The Voice». Μάλιστα, ακούγεται ότι ήδη έχουν γίνει τα πρώτα casting calls και πως ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποια πρόσωπα.

Ωστόσο, στο «The Voice» φέτος θα υπάρξουν αλλαγές.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραμένει στην παρουσίαση.

Ο Σάκης Ρουβάς παραμένει στη θέση του κριτή για ακόμη μια σεζόν.

Όπως και η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης.

Στο ΣΚΑΪ θα δούμε τον φθινόπωρο το «My style rocks». Το κανάλι επιθυμεί την ίδια κριτική επιτροπή εάν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο ακόμα συζητάνε την ώρα και τις μέρες προβολής του και το σίγουρο είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Τέλος, και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα επιστρέψει στους δέκτες μας το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη η κριτική επιτροπή παρά μόνο ο Γιώργος Λιανός που έχει συμβόλαιο με την Acun Media.

Το «Power of love» δυστυχώς δεν θα κάνει την εμφάνισή τους στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr