Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι, πόζαρε και… έριξε το Instagram! (photos+video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Φουρέιρα έφερε τον... καύσωνα στα social media με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram με μικροσκοπικό μπικίνι!

Η τραγουδίστρια η οποία αυτόν τον καιρό προμοτάρει τη νέα δισκογραφική της δουλειά και απολαμβάνει τη... φρενίτιδα που έχει δημιουργήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο El ritmo psicodelico, βρίσκει λίγο χρόνο για να απολαύσει λίγη χαλάρωση και ηρεμία δίπλα στη θάλασσα.

Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι καθώς έπρεπε να φέρει σε πέρας τις ασταμάτητες εμφανίσεις της, όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και κυρίως στην Ισπανία. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως από τότε που κέρδισε τη δεύτερη θέση στη Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου με το τραγούδι "Fuego", έχει γίνει πολύ αγαπητή στο Ισπανικό κοινό. Γι" αυτό και εκείνη, επιμένει στα ισπανόφωνα τραγούδια που συνήθως είναι με ρυθμό και άκρως χορευτικά. Μάλιστα, πρόσφατα ανέβασε και ένα βίντεο όπου χορεύει το νέο της τραγούδι El ritmo psicodelico το οποίο έχει ήδη γίνει επιτυχία. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Στο μεταξύ, η Ελένη όποτε ξεκλέβει χρόνο φοράει το μικροσκοπικό μπικίνι της, παίρνει την πετσέτα της και πάει παραλία για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μάλιστα μένει στην παραλία μέχρι αργά. Εκεί, γύρω στο σούρουπο, τράβηξε κάτι φωτογραφίες οι οποίες προκάλεσαν... φρενίτιδα (με τη σειρά τους) στο instagram. Αξίζει να τις δείτε στην παρακάτω gallery για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Πηγή: www.gossip-tv.gr