«Φτερωτός θεός» από τον Βόσπορο (Photos)

Μετά την «Κόρη μου», ο ΣΚΑΪ επενδύει σε ακόμη μία τουρκική σειρά, η οποία θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 20.50.

Η ιστορία ξεκινά με τη Σανέμ, η οποία ανοίγει κάθε πρωί, στη θέση του πατέρα της, Νιχάτ, το μπακάλικο που ανήκει στην οικογένεια της, καθώς εκείνος από μικρή ηλικία, τις πολύ πρωινές ώρες, υποφέρει από δύσπνοια.

Η Σανέμ είναι, σε αντίθεση με την αδελφή της, Λάλε, ένα κορίτσι φυσιολογικό, χαρούμενο και γεμάτο ζωή. Ονειρο της είναι να γίνει συγγραφέας και να ζήσει κάποτε στα νησιά Γκαλαπάγκος!

Η Σανέμ μαθαίνει ότι στη διαφημιστική εταιρεία όπου εργάζεται η αδελφή της, ζητούν προσωπικό. Κάνει αίτηση, προσλαμβάνεται, και από εκεί κι έπειτα αρχίζει η περιπέτεια της. Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού, κύριος Αζίζ, έχει δύο γιους, τον Τζαν και τον Εμρέ. Η Σανέμ, για την οποία τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά αφότου αρχίζει να δουλεύει στο περιοδικό, αρχίζει να αναπτύσσει μια στενή σχέση με τον Τζαν.

Ο Τζαν είναι ένας όμορφος, περι πετειώδης νέος, λάτρης των σπορ και της φύσης, που λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την κοντόφθαλμη λογική της ζωής στην πόλη. Ανάμεσα στον Τζαν και στη Σανέμ θα δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος δεσμός γεμάτος περιπέτειες και βαθιά συναισθήματα.

Ζευγάρι και στη ζωή
Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς, ο Τζαν Γιαμάν και η Ντεμέτ Οζντεμίρ, είναι ζευγάρι και στη ζωή. Μπορεί να μην το έχουν παραδεχτεί ανοιχτά, ωστόσο δεν το διαψεύδουν κιόλας.

Ο Τζαν Γιαμάν έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram ένα χαρακτηριστικό ενσταντανέ με τη συμπρωταγωνίστρια και τηλεοπτική «κοπέλα» του αναφέροντας τα εξής: «Στα επόμενα δύο επεισόδια θα φοράω γυαλιά, ξαιτίας μιας ενόχλησης, αλλά δεν θα λείψουν τα γεμάτα έρωτα βλέμματα».

Πηγή tv έθνος