Τροχός της τύχης: Η παίκτρια δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο «Τροχός της Τύχης» έχει μεγάλα κέφια  και το 2019!

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Φούλη, η οποία κέρδισε ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας!

Η Φούλη είναι 28 ετών με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Εργάζεται σαν διακοσμήτρια καταστημάτων γνωστής αλυσίδας αλλά έχει σπουδάσει Δημόσια Διοικήση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει τέσσερα αδέρφια και στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει μια καλή ταινία ή μια θεατρική παράσταση ενώ ασχολείται και με aqua aerobic.

Το βαφτιστικό όνομα της Φούλη είναι Γκόλφω, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το «ζιζάνιο» Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος την πείραζε πολύ γλυκά.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τη Φούλη και προηγήθηκε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι 7 γύρων με τους συμπαίκτες της Ελένη και Θοδωρή, μέχρι να καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Εκεί όμως ήταν πολύ καλή αφού έλυσε τον γρίφο μόνο με τα γράμματα, που υπήρχαν ήδη στο πίνακα. Και ναι, το ταμπελάκι έκρυβε το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο! Επίσης, κέρδισε και 1030 ευρώ και μία επιταγή από τον Τηνιακό.

Η Φούλη είχε σαστίσει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πια το αυτοκίνητο είναι δικό της! Το καλοκαίρι αυτό σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr