Ο Τάκης Χατζής φεύγει από τον ΣΚΑΪ- Πού πηγαίνει; (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία ακόμα αποχώρηση θα γίνει από τον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν, καθώς ο Τάκης Χατζής αποφάσισε να «μετακομίσει» σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα.

Το συμβόλαιο του δημοσιογράφου με τον σταθμό του Φαλήρου λήγει στο τέλος του μήνα και έχει ήδη ενημερώσει τα στελέχη του πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία. Οι πληροφορίες του Τηλεθεατή θέλουν την επόμενη σεζόν να εντάσσεται στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑLΡΗΑ, αναλαμβάνοντας εκπομπή αμέσως μετά το «Happy Day», παίρνοντας, όπως φαίνεται, τη θέση των Σπύρου Λάμπρου και Ράνιας Τζίμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χατζής είχε ζητήσει από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή, αλλά είχε εισπράξει αρνητική απάντηση, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να βρεθεί απέναντι, στον σταθμό της Κηφισιάς, όπου θα ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Ωστόσο το «διαζύγιο» του Χατζή με τον ΣΚΑΪ θα είναι... βελούδινο σε σχέση με αυτό της Νίκης Λυμπεράκη, καθώς δεν σκοπεύουν έως το τέλος του συμβολαίου να τον... κόψουν από τον αέρα, αλλά θα συνεχίσει να παρουσιάζει με τον Δημήτρη Καμπουράκη τα «Ακραία φαινόμενα» κάθε Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο στο Φάληρο θέλουν να συνεχίσει η συνεργασία τους με τον Καμπουράκη και να είναι στον αέρα του σταθμού και την επόμενη σεζόν.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr