Χρύσα Παππά: Δείτε την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ χωρίς ίχνος μακιγιάζ (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Χρύσα Παππά, είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, «Το Τατουάζ».

Η ίδια, μοιράζεται μαζί μας διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
Αυτή τη φορά, η όμορφη ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πραγματικά μια κούκλα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

«Εμείς το μάθαμε μερικές μέρες πριν ότι θα ολοκληρωθεί το Τατουάζ, αν και υπήρχε η υπόνοια ότι ολοκληρώνεται στον δεύτερο κύκλο, φέτος δηλαδή τον Ιούνιο.
Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σωστή απόφαση αυτή γιατί είναι ωραία τα πράγματα να τελειώνουν στο πικ τους και γιατί έτσι θα είναι πιο μεστή η ιστορία.
Νομίζω χάρηκα γιατί είναι πολύ σοφό να συμβεί αυτό, γιατί είναι μία πολύ επιτυχημένη δουλειά γιατί αν το πας ακόμη μία χρονιά θα είναι μία ιστορία που θα τραβήξει.
Σε μία δουλεία πάντα κάποιοι μένουν και κάποιοι φεύγουν, πάντα συμβαίνει αυτό… Νομίζω ότι η ολοκλήρωση της σειράς δεν είχε να κάνει με την αποχώριση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Μιχάλη Λεβεντογιάννη», είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια όταν ρωτήθηκε για τη δημοφιλή σειρά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr