«Το τατουάζ»: Η εξέλιξη που κόβει την ανάσα (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 Καθώς το «Τατουάζ» φτάνει στο τέλος του, οι εξελίξεις είναι πολλές και θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σέκερης, παρά τη συμπάθεια που τρέφει για την Τατιάνα και την εκτίμηση για τη δουλειά που προσφέρει στην Αστυνομία, την παρακολουθεί καθώς είναι σίγουρος πως η αγάπη της για τον Τόνυ μπορεί να την παρασύρει σε λάθος μονοπάτια.

Ωστόσο, η αστυνόμος το καταλαβαίνει και στήνει ένα σχέδιο προκειμένου να τον παραπλανήσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρα της με τον Τόνυ. Όλα αρχίζουν όταν η Τατιάνα διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί. Τότε πανικοβάλλεται και αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Η αστυνόμος, μάλιστα, όσο εκείνος βρίσκεται στο Λονδίνο, του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους. Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της αγαπημένης του, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο. Η ίδια ανησυχεί με τη μεταστροφή του Τόνυ και πιστεύει ότι είναι άρρωστος.

Παράλληλα, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητάει άδεια από την υπηρεσία. Ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, της τηλεφωνεί και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως αυτό που θα ακούσει τον αφήνει άφωνο... Ο νεαρός μένει άναυδος οπό τα λεγόμενα της Τατιάνας, καθώς του λέει ότι απέβαλε.

Δείτε τι θα συμβεί στην συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr