Κώστας Ευριπιώτης: Το συγκινητικό αντίο Κατσούλη – Καραβάτου στον αγαπημένο ηθοποιό (video)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή και η είδηση μας συγκλόνισε όλους.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, δεν θα μπορούσαν να μην τον αποχαιρετήσουν, μέσα από την εκπομπή τους στο Star, «Στη φωλιά των Κου Κου».
«Τώρα υπάρχει μία είδηση, που είναι από αυτές που μας φέρνουν σε μία κατάσταση καθόλου εύκολη. Είναι από αυτά που πρέπει να τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Ένας πολύ γλυκός και όμορφος συνάδελφος έφυγε από κοντά μας… Μιλάμε βεβαίως για τον Κώστα Ευρυπιώτη, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό ταλαιπωριόταν, με την γνωστή αρρώστια. Νοσηλευόταν, είχε πολύ μεγάλα προβλήματα και χθες το βράδυ… έφυγε. Εμείς και όλος ο θεατρικός κόσμος εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και την αγάπη μας, στην σύντροφο του και τα παιδιά του. Ο Κώστας ήταν ένας φωτεινός και καλόκαρδος τύπος, να διαλέξουμε μια στιγμή που μας έκανε να γελάσουμε και να τον θυμόμαστε έτσι…», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καραβάτου, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Να πω μόνο και εγώ, ότι παρόλο που ξέραμε ότι ο Κώστας ήταν άρρωστος όλο αυτό το διάστημα. Η είδηση του θανάτου του, ήταν ένα σοκ! Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλά και θα πω ότι πάντα όταν έμπαινε σε ένα στούντιο ήταν χαμογελαστός…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: www.gossip-tv.gr