Τηλεοπτική βόμβα με πρωταγωνιστή τον Λιάγκα: Οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και η κίνηση ματ του ΑΝΤ1

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Πού θα δούμε τον Γιώργο Λιάγκα την νέα τηλεοπτική σεζόν;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που ούτε ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει προς το παρόν, αφού ενώ επιθυμεί να πάει στον ΣΚΑΪ και να παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι «Boom» αλλά δεν έχει κρύψει και τη πρόθεσή του για παρουσίαση late night show και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, έρχεται ο ΑΝΤ1 με μια κίνηση ματ που παγώνει τα πάντα.

Αν ο παρουσιαστής μέσα στις επόμενες ημέρες δεν λάβει την ενεργοποίηση του συν 1 έτους συμβολαίου του από τον ΑΝΤ1 θα είναι ελεύθερος να πάει όπου επιθυμεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Real ίσως η υπόθεση και το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα να εξελιχθεί σε πραγματικό … ντέρμπι.

Μπορεί ο παρουσιαστής να βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, αλλά ο ΑΝΤ1 ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας την τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της έμεινε εκτός καθώς δεν βρέθηκε χρυσή τομή στη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου και το πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί, αφού δεν υπήρχε κάποιο project που να του ταίριαζε.

Πηγή: www.gossip-tv.gr