Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης στην εκπομπή της (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, χωρίς ακόμα να έχει καθοριστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, λόγω πολιτικών εξελίξεων. Η ομάδα της παρουσιάστριας επέστρεψε πίσω από τις διακοπές της και έτσι το πρώτο meeting ανάμεσα στους συνεργάτες πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες- εξάλλου είδαμε και την πρώτη φωτογραφία.

Όπως γνωρίζουμε, στο πλευρό της «ωραίας Ελένης» μπροστά από τις κάμερες θα είναι οι παλιοί καλοί γνώριμοι συνεργάτες της: Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος καιΔημήτρης Αλεξάνδρου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιοι θα αντικαταστήσουν την Ελιάνα Χρυσικοπούλουκαι την Αντωνία Καλλιμούκου.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια ενισχύει και τη δημοσιογραφική της ομάδα, παίρνοντας μαζί της τον Ευτύχη Γρυφάκη. Ο νεαρός δημοσιογράφος, τον οποίο είδαμε στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη στο «Μελέτησέ το», στο «Καλοκαίρι Παντού» με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο, όπου μας ταξίδεψε σε 45 προορισμούς για 45 ημέρες, αλλά και στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» εντάσσεται στην εκπομπή της «Ελένης» θα αναλάβει τα ρεπορτάζ της εκπομπής και σίγουρα θα δώσει μια πνοή φρεσκάδας στην εκπομπή.

eftixis grifakis