Το Τατουάζ: Ένας πυροβολισμός τους σοκάρει όλους! Θανάσιμα τα χτυπήματα! (Photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς Το Τατουάζ.

Ένας θανάσιμος πυροβολισμός θα τους σοκάρει όλους. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε: Ο Στέφανος νιώθει μεγάλη ντροπή γι’ αυτό που έγινε με την Όλγα και ζητά συγνώμη από τη Νίκη για την παρεξήγηση. Ο Νικόλας επιστρέφει και η Αθηνά πετάει απ’ τη χαρά της. Οι δημοσιογράφοι «επιτίθενται» στην Ελένη και ο Σωκράτης δέχεται να την συνοδεύσει μέχρι την παραλία για να μην την ενοχλήσει κανείς…

Ο Ορφέας παρακολουθεί την Άννα και τον Αλέξανδρο από μακριά και περιμένει την στιγμή για να επιτεθεί! Ο Σέκερης καταλαβαίνει ότι η Τατιάνα είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Τόνυ και απευθύνεται στον αρχηγό της Αστυνομίας. Ο Μάριος γυρίζει στο σπίτι με ματωμένη μύτη και η Βέρα μαθαίνει ότι πλακώθηκε με τον Λίο για τα μάτια της... Κάρολ! Η Τατιάνα λαμβάνει κι άλλο γράμμα από τον Ορφέα και ο Σέκερης αποφασίζει να αλλάξουν στρατηγική. Ο Τόνυ επισκέπτεται τον Νικόλα και τον προειδοποιεί!

Η προειδοποίηση του Τόνυ προς τον Νικόλα προκειμένου να σταματήσει την έρευνα για τα όπλα, δεν πτοεί τον Νικόλα που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε κι όλα πια δείχνουν ότι η φιλική τους σχέση τερματίζεται οριστικά. Ο Ορφέας στέλνει στον Παύλο ένα γράμμα στο οποίο τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει και η εξέλιξη αυτή αναστατώνει πάρα πολύ την οικογένεια Μελά που νιώθει πια εγκλωβισμένη στη δολοφονική μανία του Ορφέα. Η Αμαλία κάνει με τη Μίνα μια ακόμα συνεδρία, στη διάρκεια της οποίας καταρρέει ψυχολογικά, αλλά παράλληλα αρνείται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα.

Η Αθηνά ζητά από τον Νικόλα να παντρευτούν και ο ενθουσιασμός του ζευγαριού είναι τεράστιος, χωρίς να ξέρουν ότι ο κίνδυνος για τον Νικόλα καραδοκεί. Στο μεταξύ ο Τόνυ προτείνει στην Τατιάνα, η οποία είναι εγκλωβισμένη στα συναισθήματά της, να πάνε μια εκδρομή στο Γαλαξίδι. Κι ενώ ο Ορφέας, έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί την Άννα, μια αιματηρή επίθεση στον Νικόλα, έρχεται να επιβεβαιώσει την προειδοποίηση του Τόνυ ότι παίζει με τη φωτιά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι θα γίνει απόψε

Πηγή: www.gossip-tv.gr