Αννίτα Πάνια: Αυτή την απόφασή της δεν την περιμέναμε! Δεν φαντάζεστε σε ποια πρόταση είπε «ναι»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Αννίτα Πάνια έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι πολυτάλαντη και πολυπράγμων και τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξει ξανά. 

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα έζησε μία πολύ μεγάλη απώλεια στη ζωή της, αυτή του πατέρα της που υπεραγαπούσε, δείχνει αποφασισμένη να είναι ακόμα πιο δυναμική και δημιουργική στο μέλλον.

Η Αννίτα δέχτηκε μία πολύ δελεαστική πρόταση για έναν ρόλο και δεν μπορούσε να πει όχι. Κυρίως γιατί πρόκειται για ρόλο σε σίκουελ Ελληνικής ταινίας που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν αλλά και γιατί την πρόταση τής την έκανε ένας πολύ στενός της φίλος.

Όσοι τη γνωρίζουν, ξέρουν επίσης πως η Αννίτα Πάνια λατρεύει τις προκλήσεις, ειδικά όταν αυτές έρχονται από ανθρώπους που εκτιμάει και σέβεται για τη δουλειά τους ή σε προσωπικό επίπεδο.

Κάπως έτσι το "ναι" της ήταν μονόδρομος στην πρόταση που της έγινε και που πραγματικά είναι πολύ μακριά από αυτό που γνωρίζουμε για εκείνη μέχρι στιγμής.

Η Αννίτα Πάνια, η οποία έχει εδώ και χρόνια διαγράψει τη δική της σημαντική πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, είπε "ναι" σε μία πραγματική επαγγελματική πρόκληση η οποία ήρθε από έναν πολύ καλό της φίλο.

Δείτε στην παρακάτω gallery περί τίνος πρόκειται...

Πηγή: www.gossip-tv.gr