Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του Νίκου Στραβελάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έφυγε από το MEGA μετά από 25 χρόνια και δεν πρόλαβε να μείνει άνεργος ούτε ένα μήνα...

Η είδηση είναι πραγματικά επί του πιεστηρίου και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nocomments, ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου την θέση του διευθυντή ειδήσεων στο STAR, ξεκινώντας μια καινούργια καριέρα στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Ο Στραβελάκης έκλεισε το deal μετά από το ραντεβού τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού Πάνο Κυριακόπουλο και θα αναλάβει να τρέξει το ειδησεογραφικό τμήμα, σε μια νέα εποψχή για το τηλεοπτικό τοπίο. Ο Στραβελάκης θα αντικαταστήσει τον νυν διευθυντή Κώστα Τσακανίκα, ο οποίος αναλαμβάνει την διεύθυνση ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών, θέση που κατείχε η Μάρθα Λογοθέτη.

Ο Κώστας Τσακανίκας θα συνεχίσει να τρέχει την καθημερινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου με την οποία συνεργαζόταν στον ΣΚΑΙ.

Ο Νίκος Στραβελάκης πέφτει κατευθείαν στα βαθιά , αναλαμβάνοντας τον δύσκολο ρόλο της αναβάθμισης του δελτίου ειδήσεων με στόχο να γίνει ανταγωνιστικό στην μάχη της τηλεθέασης.

Όσον αφορά τα οικονομικά του καναλιού, η κρίση θα χτυπήσει και τους εργαζόμενους στο STAR, αφού η διοίκηση αποφάσισε μείωση μισθών 15% μεσοσταθμικά σε όλους.