Kι όμως! Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ήθελε να γίνει ηθοποιός αρχικά – Όσα αποκάλυψε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος επιθυμούσε να ασχοληθεί με την υποκριτική πριν τον κερδίσει η δημοσιογραφία. 

Σε συνέντευξή του μιλά για το Shopping Star, την αρχή του στον χώρο των media και την επιθυμία του να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Το Shopping Star προέκυψε στην επαγγελμα­τική του ζωή το φθινόπωρο του 2016, όταν τον προσέγγισαν από την παραγωγή με σκοπό να κάνουν ραντεβού.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, ήμουν σίγουρος πως αυτό που μου πρότειναν ήταν κομ­μένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα. Κάναμε ένα δοκιμαστικό και ξεκίνησε η συνεργασία μας».

Ο Βαγγέλης, πέρα από πρόσωπο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, είναι ένας δημοσιογράφος που μετρά ήδη αρκετά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ. «Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη. Η λογική στην ιστορία των πραγμάτων ήταν να γίνω καθηγητής. Για καλό μου, ξεκίνησα να διδάσκω σε φροντιστήρια, αλλά γρήγορα διαπί­στωσα πως το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν μου ταίριαζε. Δεν σου κρύβω πως η πρώτη μου επι­λογή ήταν η υποκριτική. Ήθελα να δώσω εξετά­σεις στο Εθνικό Θέατρο και στο ΚΘΒΕ για να γίνω ηθοποιός, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα διότι είχα περάσει το όριο ηλικίας για να καταθέσω τα δι­καιολογητικά. Η δεύτερη επιλογή μου ήταν η δημοσιογραφία και η τελευταία εκείνη του καθη­γητή Αγγλικών."Οταν, λοιπόν, ήρθα στην Αθήνα, δεν υπήρχε Μέσο που να μην είχε το βιογραφικό μου! Χτυπούσα πόρτες παντού, έτρωγα πόρτες, αλλά οφείλω να σου πω ότι ακόμα και το 1998 τα πράγματα ήταν δύσκολα για να βρεις δουλειά».

Η πρώτη του δημοσιογραφική συνεργασία είναι σε ένα ένθετο της εφημερίδας Τα Νέα, και αναφέρει στο περιοδικό People: «Ήταν η καλύτερη αρχή για μένα. Νιώθω πολύ τυχερός που ξεκίνησα από τα έντυπα. Άμα ξέρεις να γρά­φεις, μπορείς να κάνεις τα πάντα μετά».

Πηγή: www.gossip-tv.gr