Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το πολυπόθητο αυτοκίνητο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν το αυτοκίνητο.

Έλληνες και Τούρκοι δημιούργησαν μιξ ομάδες, με μέλη και των δύο εθνικοτήτων, με τη μια ομάδα να έχει αρχηγό τον Παναγιώτη κι η άλλη τον Εμρέ.

Το αγώνισμα της πρώτης φάσης του Survivor ήταν σχετικά απλό, με ένα run με κάποια εμπόδια και ισορροπίες, και φυσικά έναν τελικό στόχο, όπου ο εκάστοτε παίκτης έπρεπε να ρίξει τέσσερα πυργάκια. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τη μία ομάδα να κυνηγάει κυριολεκτικά την άλλη στον πόντο, και οι περισσότερες φάσεις να έχουν ισοπαλία.

Το καθοριστικό 9-9 άναψε παραπάνω τα αίματα για τις δύο ομάδες, μαύρων και άσπρων, ενώ ο τελικός αγώνας έγινε μεταξύ Δήμητρας και Σεντά, με συμπαίκτες τον Οκάι για τη Δήμητρα και τον Βασιλικό για τη Σεντά.

Η Δήμητρα κατάφερε τελικά να «σφάξει με το γάντι» τους αντιπάλους της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης, και να ρίξει το τελευταίο της πυργάκι στην κόψη του ξυραφιού, κι έτσι η ομάδα της, με αρχηγό τον Εμρέ, να προκριθεί στην επόμενη φάση, η οποία θα έκρινε εκείνον που θα κέρδιζε το πολυπόθητο αυτοκίνητο.

Η επόμενη φάση, με οικοδεσπότη τον Ατζούν Ιλίτζαλι, είχε ως εξής. Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν ένα χρώμα, άσπρο ή μαύρο, και να μαντέψουν σωστά σε ποιον από τους απέναντι αριθμημένους πίνακες μπορεί να βρίσκεται το ίδιο χρώμα, ένα αγώνισμα καθαρά τύχης.

H τελική αναμέτρηση έγινε μεταξύ Νίκου και Σουντέ.

Δείτε το απόσπασμα με το νικητή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr